Новости

Новости

Трета работилница за развивање методологија во Струмица

Трета работилница за развивање методологија за распределба на средства од...

25.11.2015

Повеќе

25.11.2015

Новости

Развивање методологија со Општина Струмица за распределба на средства

Прва работилнца за развивање методологија за распределба на средства од...

17.11.2015

Повеќе

17.11.2015

Новости

Реализирана работилница во Чешиново-Облешево за развивање методолгија

Работилница во Општина Чешиново-Облешево за развивање на методолгија за...

17.11.2015

Повеќе

17.11.2015

Новости

Консултативна средба со младите од источниот регион

Младински инспиративни дискусии Национален младински совет на Македонија ,...

09.11.2015

Повеќе

09.11.2015

Новости

Граѓански форум во Струмица

Оджана првата сесија на граѓанскиот форум во Струмица На 27 октомври во...

28.10.2015

Повеќе

28.10.2015