Новости

Новости

ФРЛЗ на националниот форум на Civica Mobilitas

Национален форум „Граѓански ангажман и волонтирање“ На 4ти декември во МКЦ...

09.12.2015

Повеќе

09.12.2015

Новости

Реализирана втора работилница во Општина Чешиново-Облешево

Развивање методологија за распределба на средства од општинските буџети...

09.12.2015

Повеќе

09.12.2015

Новости

Голем интерес на дебатата од кампањата „Стави точка“

Кампања „Стави точка на насилството врз жените и девојчињата“ Во тек е 16...

04.12.2015

Повеќе

04.12.2015

Новости

Фокус групи со граѓански организации

Институтот за општествени и хуманистички науки спроведува фокус групи во...

30.11.2015

Повеќе

30.11.2015

Новости

Младински инфо клуб

Инфо клубот продолжува со работа Младинскиот инфо клуб е проект на УНДП и...

26.11.2015

Повеќе

26.11.2015