Штип во мелодија

која поврза генерации!

Хармонични мелодии и воодушевувачки изведби на реномирани камерни хорови, учесници на 6-тиот интернационален фестивал на камерни хорови „Астибо Фест“, пленеа со својот талент и приредија незаборавна вечер во културен уметнички сјај.