•  

    Фондација за развој на локалната заедница – Штип

    Повеќе

Проекти

НовостиПроекти

“3 R (3 Р) Редуцирај, реупотреби, рециклирај”

Проект: 3 R (3 Р) Редуцирај, реупотреби, рециклирај Поддршка: ФООМ Генералната...

02.03.2022

Повеќе

Проекти

“Поддршка и зајакнување на кампањата #Заедно за општина Штип“

Проектот “Поддршка и зајакнување на кампањата #Заедно за општина Штип“ има...

23.01.2022

Повеќе

Проекти

„Споредба на дигитални курикулуми за образование во областа на здравствена и социјална заштита“

Проектот „Споредба на на дигитални курикулуми за образование во областа на...

19.11.2019

Повеќе

Проекти

„(Ре)визија за локално финансирање на граѓански организации“

Проектот „(Ре)визија за локално финансирање на граѓански организации“ има...

18.11.2019

Повеќе

Проекти

ЕРАЗМУС + „Вовед во ЕКВЕТ во областа на едукација за здравствена и социјална грижа“

  Проектот „Вовед во ЕКВЕТ во областа на едукација за здравствена и...

18.11.2019

Повеќе

Проекти

Граѓаните одлучуваат!

  Проектот „Граѓаните одлучуваат“ е основан на принципите на градење на...

18.11.2019

Повеќе

Новости

Новости

Настан за промоција на реупотребата на текстилниот отпад

На 23.03.2022 (среда), од 18.00 часот во Центар за млади (Центар за култура „Ацо...

21.03.2022

Повеќе

НовостиПроекти

“3 R (3 Р) Редуцирај, реупотреби, рециклирај”

Проект: 3 R (3 Р) Редуцирај, реупотреби, рециклирај Поддршка: ФООМ Генералната...

02.03.2022

Повеќе

Новости

Мерење на отвореноста на единиците на локалната самоуправа во 2022

Во рамки на Проектот на УСАИД за граѓанско учество (Civic Engagement Project),...

15.02.2022

Повеќе

Новости

Источниот плански регион со отвореност од 29% во споредба со Скопскиот со 21%

ФРЛЗ беше една од осумте организации кои заедно со Метаморфозис учестуваа...

23.09.2021

Повеќе

Донатори