Контакт

Јавете се или испратете порака преку нашата онлајн контакт форма. Ќе се обидеме да ви дадеме повратен одговор во најбрз можен рок!

  Вашето име (задолжително)

  E-mail (задолжително)

  Предмет

  Телефонски број (задолжително)

  Порака

  [recaptcha]

  Фондација за развој на локалната заедница

  Ул. Маршал Тито бр. 37
  2000 Штип, Македонија


  Тел./Факс: +389 (0)32 / 383 116
  E-mail: info@frlz.org.mk