НовостиПубликации

Краток документ за јавна политика:

Овој документ за јавни политики е изработен врз основа на анализа на...

10.06.2024

Повеќе

НовостиПубликации

Анализа за механизмите на граѓанско учество

Консултацијата со граѓаните останува камен-темелникот на партиципативното...

10.06.2024

Повеќе

Новости

Повик за доставување на понуди за дизајн, графичка подготовка и печатење

До: Сите заинтересирани Дата: 04.04.2024 Предмет: Повик за доставување на понуди...

04.04.2024

Повеќе

НовостиПроекти

Зајакнување на млади преку нови можности 2

Проект: Зајакнување на млади преку нови можности 2 Поддршка: БМЗ – Федерално...

29.03.2024

Повеќе

Новости

Отворање на „Младински центар“-Кочани

Место за можности, иницијативи, промени и активизам на младите! Мината...

23.01.2024

Повеќе