Публикации

Како се трошат парите на граѓанските организации? – Документ за јавна политика

Општина Штип секоја година планира средства наменети за активности на НВО,...

11.08.2020

Повеќе

Публикации

КАКО СЕ ТРОШАТ ПАРИТЕ ЗА ГРАЃАНСКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ?

Анализа на практиките при трошење на парите за граѓанските организации од...

10.08.2020

Повеќе

Новости

Започнува бран на мерења на отвореноста на општините

Во рамки на Проектот на УСАИД за граѓанско учество (Civic Engagement Project),...

25.05.2020

Повеќе