Архива

Архива

Поголема транспарентност на локалните фондови за граѓански здруженија

Поголема транспарентност на локалните фондови за граѓански здруженија...

Категорија:

15.09.2015

Повеќе

Архива

Отворен дијалог за Законот за здруженија и фондации

  Проектот „Отворен дијалог за Законот за здруженија на граѓани и...

Категорија:

06.07.2013

Повеќе

Архива

Инклузија на етничките заедници на локално ниво

Заедничка акција на ИРЗ и девет партнерски организации Здружението...

Категорија:

31.05.2013

Повеќе

Архива

„Од нас за нас“ – финансиски поддржан од ЗГ „Конект“ – Скопје

Целта на проектот „Од нас за нас“ е идентификување и разрешување на...

Категорија:

19.11.2010

Повеќе

Архива

Mладинска независност

Mладинска независност Младите луѓе од Република Македонија секојдневно се...

Категорија:

19.11.2010

Повеќе