Архива

Архива

Младите за отворено општество – Локални младински иницијативи

Финансиски поддржан од Младински Образован Форум – Скопје Основна цел на...

Категорија:

23.01.2017

Повеќе

Архива

Градење на капацитетите на новоизбраните членови на општинските совети

Финансиски поддржан од ОБСЕ Фондацијата за развој на локалната заедница...

Категорија:

23.01.2017

Повеќе

АрхиваНовости

Граѓански буџетски форум во Општина Струмица

Целите на форумот се зголемување на учеството на граѓаните во процесот на...

Категорија: Новости

18.11.2016

Повеќе

Архива

Буџетски форум во Општина Центар

Буџетски форум во Општина Центар – граѓанска партиципација во ефикасно...

Категорија:

18.11.2016

Повеќе

Архива

Граѓански форуми

Граѓански форуми во општините Струга, Струмица и Центар Фондацијата...

Категорија:

15.09.2015

Повеќе