Archive

Архива:

[ 2017 ]

[ 2016 ]

Archive

Од нас за нас

Финансиски поддржан од ЗГ „Конект“ – Скопје Целта на проектот „Од нас...

Category:

23.01.2017

Read More

Archive

Акција за Европа

Проект на јавни/настани на отворено во тринаесет општини и градот Скопје:...

Category:

23.01.2017

Read More

Archive

Граѓани за Европска Македонија

Иницијативата има за цел зајакнување на капацитетите на грѓанското...

Category:

23.01.2017

Read More

Archive

Форуми во заедницитe

Швајцарската Агенција за развој и соработка (SDC), Фондацијата Институт...

Category:

23.01.2017

Read More

Archive

Младите за отворено општество – Локални младински иницијативи

Финансиски поддржан од Младински Образован Форум – Скопје Основна цел на...

Category:

23.01.2017

Read More