Фортинбрас е пијан

18.06.2012

„Фортинбрас е пијан“ во чест на Младинската банка Штип

На 16.06.2012 во Народниот театар Штип се одигра претставата „Фортинбрас е пијан“ во режија на Синиша Евтимов како завршен настан  од неделата на промоција на Младинската банка Штип.

Искажуваме големо задоволство од посетеноста на претставата и благодарност до Народниот театар Штип што ја донираше претставата на Младинската банка.

Last modified: 06.04.2017