ФРЛЗ доби признание за својата работа

17.05.2017

ЕД „Виножито“ со благодарница за долгогодишната соработка и посветноста на ФРЛЗ во нивната работа и поддршката кон ЕД Виножито и граѓанскиот сектор вооошто.

„Виножито долги години соработува со Фондацијата за развој на локалната заедница. Навистина сме благодарни за нивната сестрана поддршка, како финансиска, така и едукативна. Тие се единствени што даваат помош за да може да функционира граѓанскиот сектор во овој град и ние сме навистина благодарни…“ вели Јорданка Калајџиеска, претседател на ЕД „Виножито“.

Фондацијата за развој на локалната заедница – Штип и ЕД „Виножито“ се долгогодишни соработници и заедно имаат реализирано многу заеднички активности, а нивната соработка продолжува и во наредниот период.

Last modified: 17.05.2017