Презентација на конкурс за стипендирање на Роми

02.05.2012

Презентација на РМУСП програмата

На 3 мај 2012 во просториите на Фондацијата за развој на локалната заедница Штип со почеток од 12:00 часот ќе се оддржи презентација на конкурсот за стипендирање Роми. Објавен е по тринаесети пат како дел од Програмата за стипендирање на студенти Роми (РМУСП).

Главен донатор на програмата е Ромскиот образовен фонд, а ја спроведува Фондација отворено општество Македонија.

Преземи покана

Last modified: 06.04.2017