Повик за учесници во циклус „Обуки за младински активизам“

25.04.2012

Школа за активно граѓанство

Во тек е повикот за учесници на „Обуки за младински активизам“ кои се во организација на Младински образовен форум во парнерство со Фондацијата за развој на локалната заедница, а се однесуваат на темите: слобода на здружување, младински политики, граѓански иницијативи и аргументирано изразување.

Повикот можете да го преземете  овде.

Повеќе информации на www.mof.org.mk

Last modified: 06.04.2017