Мултимедијален настан во Дом на млади

15.06.2012

Презентирана Младинската банка Штип

На 14.04.2012 во Дом на млади се одржа мултимедијален настан како дел од неделата на Младинската банка.

По проекцијата на кратки филмови настапија Stand by и Barcode, а во drum ‘n bass сегментот Ezop и TeckTone. Настанот помина во опуштена атмосфера. Младите од Штип уште еднаш докажаа дека поседуваат интерес за позитивни општествени промени.

 

Благодарност до сите што се вклучија во реализацијата на настанот и до присутните!

 

Last modified: 06.04.2017