Конкурс за координатор

13.09.2011

Конкурс за координатор на ЛМИ

Младински образовен форум распишува конкурс за локален координатор во Штип за потребите на проектот “Младите за отворено општество – Локална младинска иницијатива” во период септември 2011 – април 2012.

Пријавувањето се врши со CV и мотивационо писмо на Sandra_anastasovska@mof.org.mk најдоцна до 17:00 часот на 15ти септември (четврток).

 Kratok_opis_na_proektot_Lokalna_mladinska_inicijativa.pdf

 Konkurs_za_LMI_lokalen_koordinator_.doc

Last modified: 06.04.2017