Јавен повик за практикант

08.03.2019

Фондацијата за развој на локалната заедница Штип објавува јавен повик до сите млади заинтересирани за вклучување во платена програма за практикантсво.

Условите за учество во програмата за практикантсво се:

  • Да е невработен/-а на возраст до 34 години;
  • Добро познавање и користење на англиски јазик;
  • Добро познавање на работа со компјутерски програми и MS Office;
  • Способност за тимска работа;
  • Да е во можност да оди на службени патување во земјата и странство;

Заинтересираните кандидати се пријавуваат со испраќање на кратка биографија (CV) на info@frlz.org.mk, најдоцна до 15.03.2019.

Повеќе детали за повикот можете да најдете на следниот линк.

 

Last modified: 11.03.2019