Дебата за инфраструктурните инвестиции на општина Штип

11.03.2015

Дебата „Инфраструктурните инвестиции на општина Штип“

ФРЛЗ Штип организира дебата на тема „Инфраструктурните инвестици во општина Штип” која ќе се одржи на 13 март (петок) 2015 година со почеток во 11.00 часот во х.Оаза (сала Мезанин), Штип.

Фондацијата за развој на локалната заендица Штип во 2014 ги анализираше документите на општина Штип за инфраструктурни инвестиции на подрачјето на општината за 2014 година, со цел да се утврди што е планирано, а што реализирано од инфраструктурните инвестиции. На дебатата ќе бидат презентирани наодите од анализата и спроведената анкета со граѓаните.

Дeбатата се организира во рамките на проектот „Граѓански објектив“ кој е финансиски поддржан од Фондација Метаморфозис преку Европската комисија IPA Civil Society Facility (CSF) 2012-2013.

 Покана за дебата

 Превземање на документот за јавна политика, стр.1 и  стр.2

Last modified: 06.04.2017