Новости

Новости

Завршна конференција- „Финансирање на граѓанските организации од општинските буџети“

На 26.06.2019 година во Воденица Мулино, во Скопје се одржа Завршна конференција...

28.06.2019

Повеќе

28.06.2019

НовостиПоддршка за ГО

Јавен повик за менторска поддршка на граѓански организации

Фондацијата за развој на локалната заедница и Македонското здружение на...

21.06.2019

Повеќе

21.06.2019

Новости

Јавен повик за практикант

Фондацијата за развој на локалната заедница Штип објавува јавен повик до...

08.03.2019

Повеќе

08.03.2019

НовостиПоддршка за ГО

Канцеларија за правна поддршка за граѓански организации

Канцеларијата за правна поддршка на граѓански организации обезбедува...

04.02.2019

Повеќе

04.02.2019