Новости

Новости

Повик за учесници на обуки за граѓанските организации од Источниот плански регион

Фондацијата за развој на локалната заедница Штип, во рамки на проектот...

20.11.2018

Повеќе

20.11.2018

Новости

Повик за избор на обучувачи

ФРЛЗ Штип  прибира понуди за испорака на услуги од обучувачи за...

20.11.2018

Повеќе

20.11.2018

Новости

Повик за прибирање понуди од хотели за реализација на обуки

ФРЛЗ Штип прибира понуди од економските оператори – хотели за...

20.11.2018

Повеќе

20.11.2018

Новости

Повик за прибирање понуди од хотели за реализација на обуки

Фондацијата за развој на локалната заедница Штип со партнерите Македонско...

02.11.2018

Повеќе

02.11.2018

Новости

Повик за избор на обучувачи

Фондацијата за развој на локалната заедница Штип Ве поканува да доставите...

02.11.2018

Повеќе

02.11.2018