Новости

Новости

Пријава за граѓански организации за вклучување во програмата за обуки

  Фондацијата за развој на локалната заедница – Штип, во партнерство со...

19.12.2017

Повеќе

19.12.2017

Новости

Повик за граѓански организации за учество во менторирање

Во рамките на проектот „Силни граѓански организации за позитивни...

15.09.2017

Повеќе

15.09.2017

Новости

Завршна конференција – Зајакнување на партиципативната демократија

На 13.07.2017 година во х.Елит Плаза во Скопје се одржа Завршната конференција од...

14.07.2017

Повеќе

14.07.2017

Новости

[Покана] Завршна конференција на проектот „Зајакнување на партиципативната демократија“

Проектот навлегува во финална фаза. Затоа организираме и Ве покануваме на...

07.07.2017

Повеќе

07.07.2017

Новости

Анкета за внатрешните капацитети на граѓанските организации

Фондацијата за развој на локалната заедница – Штип во партнерство со...

20.06.2017

Повеќе

20.06.2017