Новости

Новости

Работилница за уредување на парк

Работилница за уредување на паркот кај Кампус 2 ФРЛЗ Штип и УГД ги...

24.11.2016

Повеќе

24.11.2016

АрхиваНовости

Граѓански буџетски форум во Општина Струмица

Целите на форумот се зголемување на учеството на граѓаните во процесот на...

18.11.2016

Повеќе

18.11.2016

Новости

Граѓански буџетски форум во Општина Струмица

Прва сесија на граѓански буџетски форум во Струмица Општина Струмица во...

16.11.2016

Повеќе

16.11.2016

Новости

Отворена дискусија „Отчетност кон заедницата“

Јавна дискусија „Отчетност кон заедницата“ Фондацијата Отворено...

12.10.2016

Повеќе

12.10.2016

Новости

Регионален форум на ЦИВИКА Мобилитас Во Штип

Регионален форум „Вклучени сите, вклученост за сите!“ Цивика мобилитас ве...

04.10.2016

Повеќе

04.10.2016