Новости

Новости

Обуки за медиумски активизам

Реализирани обуки за интернет активизам, аудио и видео монтажа...

19.11.2012

Повеќе

19.11.2012

Новости

Грантови за проекти за млади

Конкурс за доделување на грантови Младинската банка при Фондацијата за...

30.10.2012

Повеќе

30.10.2012

Новости

Обуки за аудио и видео монтажа

Конкурс за учесници на обуки Mладински образовен форум и Радио МОФ, во...

29.10.2012

Повеќе

29.10.2012

Новости

Денови на младинско вмрежување

Младите дискутираат за национална чадор-организација...

29.10.2012

Повеќе

29.10.2012

Новости

Обука за мониторинг на јавните набавки

Обука за мониторинг на јавните набавки на локално ниво На 1 и 2 јуни 2012 во...

18.06.2012

Повеќе

18.06.2012