Архива

Архива

Отворен дијалог за Законот за здруженија и фондации

  Проектот „Отворен дијалог за Законот за здруженија на граѓани и...

Категорија:

06.07.2013

Повеќе

Архива

Инклузија на етничките заедници на локално ниво

Заедничка акција на ИРЗ и девет партнерски организации Здружението...

Категорија:

31.05.2013

Повеќе