Архива

Архива

„Од нас за нас“ – финансиски поддржан од ЗГ „Конект“ – Скопје

Целта на проектот „Од нас за нас“ е идентификување и разрешување на...

Категорија:

19.11.2010

Повеќе

Архива

Mладинска независност

Mладинска независност Младите луѓе од Република Македонија секојдневно се...

Категорија:

19.11.2010

Повеќе

Архива

Акција за Европа

проект на јавни/настани на отворено во тринаесет општини и градот Скопје:...

Категорија:

09.11.2010

Повеќе

Архива

Граѓани за Европска Македонија

Иницијативата има за цел зајакнување на капацитетите на грѓанското...

Категорија:

09.11.2010

Повеќе

Архива

Форуми во заедницитe

Швајцарската Агенција за развој и соработка (SDC), Фондацијата Институт...

Категорија:

09.11.2010

Повеќе