Новости

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРАКТИКАНТ

Фондацијата за развој на локалната заедница – Штип (ФРЛЗ) ги повикува сите...

20.04.2018

Повеќе

Новости

Подготвена методологија за доделување на средства на граѓанските организации во општина Босилово

Општина Босилово со цел подобрување на транспарентноста и отчетноста при...

05.03.2018

Повеќе

Новости

Повик за учество на обуки

      Здружението Форум – Центар за стратешки истражувања и...

01.03.2018

Повеќе

Новости

Подготовена методологија за доделување на средства на граѓанските организации во општина Радовиш

Општина Радовиш е уште една од 16-те општини кои се дел од процесот на...

28.02.2018

Повеќе