Archive

Архива:

[ 2017 ]

[ 2016 ]

Archive

Градење на капацитетите на новоизбраните членови на општинските совети

Финансиски поддржан од ОБСЕ Фондацијата за развој на локалната заедница...

Category:

23.01.2017

Read More

ArchiveEventsProjects

Граѓански буџетски форум во Општина Струмица

Целите на форумот се зголемување на учеството на граѓаните во процесот на...

Category: Events, Projects

18.11.2016

Read More