Новости

Новости

Јавен повик за преведувач

Фондацијата за развој на локалната заедница Штип во рамки на проектот...

29.01.2018

Повеќе

29.01.2018

Новости

Пријава за граѓански организации за вклучување во програмата за обуки

  Фондацијата за развој на локалната заедница – Штип, во партнерство со...

19.12.2017

Повеќе

19.12.2017

Новости

Повик за граѓански организации за учество во менторирање

Во рамките на проектот „Силни граѓански организации за позитивни...

15.09.2017

Повеќе

15.09.2017

Новости

Завршна конференција – Зајакнување на партиципативната демократија

На 13.07.2017 година во х.Елит Плаза во Скопје се одржа Завршната конференција од...

14.07.2017

Повеќе

14.07.2017

Новости

[Покана] Завршна конференција на проектот „Зајакнување на партиципативната демократија“

Проектот навлегува во финална фаза. Затоа организираме и Ве покануваме на...

07.07.2017

Повеќе

07.07.2017