Новости

Новости

Република млади

Јавна дебата за профилот, проблемите и приоритетите на младите во...

03.02.2012

Повеќе

03.02.2012

Новости

Дебатен турнир

Турнир во британска парламенатрна дебата Во ОУ „Гоце Делчев“ на 28.01.2012 се...

02.02.2012

Повеќе

02.02.2012

Новости

Доделување на сертификати

Учесниците на циклусот обуки за работни вештини кој беше спроведен во рамки...

31.01.2012

Повеќе

31.01.2012

Новости

Обука за пишување CV и мотивационо писмо

На 30.01.2012, во просториите на Фондацијата за развој на локалната заедница...

30.01.2012

Повеќе

30.01.2012

Новости

ЕКТС (не) е клучен елемент за квалитетот на универзитетската настава

  Јавната дебата на тема: „ЕКТС (не) е клучен елемент за квалитетот на...

26.01.2012

Повеќе

26.01.2012