Новости

Новости

Повик за интерес на ГО за менторирање на избрани локални ГО

Фондацијата за развој на локалната заедница – Штип заедно со Центарот за...

19.06.2017

Повеќе

19.06.2017

Новости

Јавен повик за учество во работни групи

Фондацијата за развој на локалната заедница – Штип во рамки на проектот...

18.05.2017

Повеќе

18.05.2017

Новости

ФРЛЗ доби признание за својата работа

ЕД „Виножито“ со благодарница за долгогодишната соработка и посветноста...

17.05.2017

Повеќе

17.05.2017

Новости

Евроамбасадорот ја посети ФРЛЗ – Штип

Евроамбасадорот Н.Е. Самоел Жбогар ја посети Фондацијата за развој на...

26.04.2017

Повеќе

26.04.2017

Новости

Презентација на проект и можности за финансирање од ЕУ

На 26.04.2017 г. (среда), со почеток во 10.30 часот, во хотел „Оаза“ – Штип, ќе се...

24.04.2017

Повеќе

24.04.2017