Новости

Новости

Граѓанското учество има и ваков облик

Граѓанското учество има и ваков облик! Преку иницијативи и предлози за...

12.02.2020

Повеќе

12.02.2020

Новости

Повик за учесници на обуки на граѓанските организации од Источниот плански регион

Фондацијата за развој на локалната заедница Штип, во рамки на проектот...

07.02.2020

Повеќе

07.02.2020

Новости

Завршна конференција- „Финансирање на граѓанските организации од општинските буџети“

На 26.06.2019 година во Воденица Мулино, во Скопје се одржа Завршна конференција...

28.06.2019

Повеќе

28.06.2019

НовостиПоддршка за ГО

Јавен повик за менторска поддршка на граѓански организации

Фондацијата за развој на локалната заедница и Македонското здружение на...

21.06.2019

Повеќе

21.06.2019

Новости

Јавен повик за практикант

Фондацијата за развој на локалната заедница Штип објавува јавен повик до...

08.03.2019

Повеќе

08.03.2019