ЕУ Проекти

&...

 

Фондација на заедницата - Штип

Што milf porn е фондацијата на заедницата?

 

Младински активизам

Клуб за Локални levitra online младински иницијативи - Штип

MKD

|

ENG

Работилница за уредување на паркот кај Кампус 2

ФРЛЗ Штип и УГД ги повикуваат сите заинтересирани млади, студенти, граѓани, професори при УГД, архитекти или дизајнери, љубители на урбана култура итн. да учествуваат во работилницата за идејно решение за уредување на паркот кај Кампус 2 при УГД.

Работилницата ќе се одржи на 24.11.2016 (четврток) во просториите на ФРЛЗ (градинка Сончогледи, населба Сењак) од 17 часот.

 

Прва сесија на граѓански буџетски форум во Струмица

Општина Струмица во соработка со Центарот на заедницата на општина Струмица на 18.11.2016 (петок) со почеток во 18.00 часот во Дом priligy online на АРМ – Струмица ќе ја одржат првата сесија во рамките на Граѓанскиот буџетски форум.budzetski-forum

Целите на форумот се зголемување на учеството на граѓаните во процесот на носење на Буџетот на Општината и зголемување на транспарентноста на општината. 

 

Буџетски форум во Општина Центар - граѓанска партиципација во ефикасно планирање

ФРЛЗ Штип и Центарот на заедницата на општина Центар во соработка со општина Центар Ве покануваат на првата сесија на буџетскиот форум кој ќе се одржи на 18.11.2016 (петок) со почеток во 18.00 часот во Хотел Холидеј Ин, сала Милениум.

centar_budzetski_forum

 

Регионален форум „Вклучени сите, вклученост за сите!“

Цивика мобилитас ве поканува да учествувате на регионалниот форум за источниот и југоисточниот регион на Македонија.

forum_civica_slika

Форумот е наменет за граѓанските организации, граѓаните, медиумите, институциите и другите чинители од источниот и југоисточниот propecia online регион, но и за сите останати заинтересирани.

Регионалниот форум ќе се одржи на 7 октомври 2016 г. (петок) во clomid online Мултимедијален центар Канал 77, во Штип со почеток од 12:00 часот.

 
<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следно > Крај >>

Страница 1 од 18

Публикации

Методологија buy clomid за распределба на средства за здруженија и фондации од општинските буџети  (македонски јазик)

албански јазик (линк)

metodologija_naslovna

 

Културно-историски водич низ регионот Дешат

Slika_vodic_Desat

Водич „Diskriminasyondan Savunma ve Engelleme Rehberi“ тур.

slika_vodic

Водич низ Законот за здруженија и фондации

Водич низ Законот за здруженија и фондации - алб.

Guide through the Law on Associations and Foundations

vodic_naslovna

Брошура „Заклучоци и препораки од дебатите за Законот за здруженија и фондации“

Брошура „Заклучоци и препораки од дебатите за Законот за здруженија и фондации“- алб.

brosura_naslovna

Резултати од истражувањето за информираност и перцепција на студентите за студентското организирање

Извештај од следењето на трошењето на јавните пари во општина Штип

izvestaj_slika

Извештај за спроведувањето на децентрализацијата на општина Штип

Мапирање на природните ресурси и културното наследство во Дебарскиот регион

mapiranje_naslovna

Mapping of the natural resources and cultural heritage in the Debar region

 Анализа на практиките за распределба на средства за здруженија од општинските буџети во регионите Штип, Битола, Дебар и Кичево

Фондација за развој на локалната заедница buy propecia online © 2016. Сите права задржани. Дизајнирано од Stamenik.com.